Aliran; Mevcut Kriptopara sorunlarına dahiyane çözüm



Bu yazımda sizlere alışılmışın dışında kriptopara alışverişinde oldukça yararlı ve akıllı bir çözüm olan Streamity projesinden bahsedeceğim. Bu platform, kripto alışverişi yapmanızı, alıp satmanızı ve doğrudan insanlar arasında, yani eşler arası satın almanızı sağlayacak.
Kripto para modern finansal sisteme çok hızlı bir şekilde girdi ve yasallaştırılması yani hukuka uygun hale getirilmesi konusunda birçok ülke çaba göstermektedir. Kripto para birimi dünyasının ana konularından bazıları, dijital para biriminin değiş tokuş edildiği borsalardır.

Kriptopara Dünyasının sorunları:

Kripto para birimi ve blockcahinin ana özelliği yerelleşmedir. Bununla birlikte, istatistikler 51 Kripto pazarının 49'unun merkezileştirildiğini göstermektedir. Bu bağlamda, Bilgisayar korsanları tarafından saldırılara karşı çok savunmasız Duruma düşerler telah yeterli Informasi keselamatan kerja düzeyi sağlayamazlar.
Evet, neredeyse dia gün iki taraf arasında P2P transferlerini uygulamak için blockchain platformlar var. Fakat onların problemi, yeterli düzeyde güvenlik sağlayamamalarıdır. Şeyden nya, platformun güvenliği ve güvenilirliği konusu açık kalmaktadır.
Bu nedenle Streamity'in yaratıcıları, düşük komisyon ücretleri ile iki bağımsız katılımcı arasındaki para birimi için güvenli Esler Arasi Kripto para alışverişi platformu geliştiriyor.

Nilai Buruk Sempurna Komentar Anda.

Aliran, iki bileşenden oluşan karmaşık bir projedir.
Bunlardan birincisi, P2P kripto para birimlerinin alışverişi için oluşturulmuş desantralize uygulama olan StreamDesk'tir. İkinci bileşen, kripto para birimleri, engelleme teknolojisi ve bununla ilgili bir bilgi portalıdır.
Platform yaratıcıları, kripto değişimi için hizmet sunan diğer benzer hizmetleri analiz ettiler vebunlardaki önemli hataları buldu. Bunların arasında üç temel sorun var.
Birincisi, desteklenen kripto para birimlerinin sayısının ciddi şekilde sınırlı olmasıdır. En iyi ihtimalle, bu yaklaşık pada farklı para birimi, bazı durumlarda ise sadece Bitcoin ve Ethereum.
Streamity kullanıcıları için herhangi cryptocurrency için Fiat ve Fiat için herhangi cryptocurrency takası olur.
Benzer P2P platformlarının bir diğer önemli sorunu, Fiat için kriptopara alabilmeleri ve Fiat fonları için değiştirme olanağının bulunmamasıdır.
Streamity'de, bu sorun iyi düşünülmüştür, bu nedenle kullanıcılar dia iki yönde doğrudan bir alışverişi gerçekleştirebilirler.
Benzer platformların üçüncü ve en önemli kusuru, bunların hiçbirinin kullanıcı işlemleri için istenen koruma seviyesini sağlayamamasıdır. Streamity'de bu konuya özel bir dikkat gösterildi.
Streamity, katılımcıların işlemlerinin güvenliğini sağlayan akıllı bir sözleşmedir. Kamu bisa menjadi
Güvenliği sağlamanın bir diğer yolu da, KYC politikasını kullanan katılımcıların doğrulanmasıdır. Olası dolandırıcılık faaliyetlerini izlemeyi mümkün kılar ve bu kullanıcıları düzenli olarak tespit eder.
Bu, işlemlerin güvenilirliğinin telah kullanıcılarının karşı taraflarının bütünlüğüne olan güvencesinin bir Baska garantisidir. Bu nedenle, akıllı sözleşmelerle birlikte, KYC politikası, kullanıcılar arasında Maksimum güvenliği sağlayacaktır.

Dapp Streamdesk:

Streamity, kriptopara değiş tokuşu için desantralize bir veritabanı kullanarak uygulamalar geliştirir.
StreamDesk, iki tarafın ayrı ayrı ilgilendiği bir P2P platformudur. StreamDeskde bankalar ya da borsalar gibi konvansiyonel finansal kurumlar arasında herhangi bir karşılaştırma yoktur, çünkü güvene Dayali para doğrudan bireyler arasında aktarılmaktadır.
StreamDesk, Guvenlik telah olumlu ticaret koşulları nedeniyle cazip blok zincir teknolojisine dayanan yenilikçi bir P2P platformudur. Tüm süreç çok hızlıdır, bu da kullanıcıların zaman kazandırır.

Token Bilgileri ve ICO:

STM tokenları, yeni müşteriler tarafından kullanılabilecek ve yatırımcıların anında bunları satmasına izin verecek şekilde büyük kripto borsaları üzerinde açık işlem görmektedir. STM Tokenları istenildiği taktirde kolaylıkla satın alınabilecek ve yine arzu edildiği taktirde rahatlıkla satış işlemi gerçekleştirilebilecektir. Projenin sahip olduğu şeffaflık sayesinde katılımcılar tüm alım satım işlemlerini güvenli bir şekilde sağlayabilecektir.
Ön satış işlemleri 25.Aralık.2017de başladı ve 22 Ocak 2018 tarihinde bitti. Token satış aşaması ise iki aşama halinde gerçekleştirilecektir. İlk aşama 12 Mart 2018 ve son aşama olan ikinci aşama ise 16 Nisan 2018 tarihinde gerçekleştirilecektir. Aşamaların her biri 14 gün sürecektir.
Token Sembolü: STM
Token Standart: ERC20
Toplam sayı: 186 Milyon Token
Ön Satış: 22 Ocak 2018- 22 Ocak 2018 (sona erdi)
Token Satış Aşamaları; (1.Aşama: 12 Mart 2018)-(2. Aşama 16 Nisan 2018) 2 Haftalık Zaman Zarfı
Kabul edilen para birimleri: BTC, LTC, ETH, ETC, USD, EUR
Fiyatı:1 STM = 0,2 USD (Bu fiyata bonus dahil değildir)
TOKEN SATIŞ AŞAMALARI:
Aşama 1: 12.03.2018–25.03.2018 tarihleri arasında yapılacaktır.
1 günlük bonus % 20 ve bonus 2–14 arası gün % 15

Aşama 2: 16.04.2018–29.04.2018 tarihleri arasında yapılacaktır.Bonus% 10
Sonuç olarak;
Çok sayıda kripto borsası mevcut olsa da, Streamity düşük ücretleri, adil piyasa oranlarıyla ve güvenliğiyle güzel bir alternatif sunuyor. Kaçırılmaması gereken bir fırsat!
Detaylı bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz:

Komentar

Postingan populer dari blog ini

SKYFchain

Moonlite

FarmaTrust